Коце Хаджииванов ще обжалва задържането в Солун

18:15
Коце Хаджииванов ще обжалва задържането в Солун
Президентът на Беласица Костадин Хаджииванов ще обжалва в съда в Солун европейската заповед за задържане и екстрадиция в Германия . Това съобщи за радио "Дарик" Иво Стефанов , негов адвокат и съпартиец в петричкия Общински съвет .
/>
/> Футболният бос , популярен с прякора Коце Маца , ще бъде изправен пред съда в Гърция в близките дни . Хаджииванов вече е наел адвокат от Солун .
/>
/> "Когато гръцките магистрати постановят постоянна мярка "задържане под стража" ще бъде предприета процедурата по екстрадиция . Допуска се и вариант съдът в южната ни съседка да не уважи Европейската заповед и да откаже екстрадиция на Хаджииванов в Германия" , коментира адвокат Иво Стефанов .
/>
/> Юристът , запознат изцяло с фирмените дела на Костадин Хаджииванов заяви , че явно е станала някаква нелепа грешка , тъй като довереникът му не е участвал в канал за контрабанда на цигари в Германия .
/>
/> Иво Стефанов недоумява защо трети ден българската държава и в частност МВР , отказват да дадат официална информация , относно причините и обстоятелствата по задържането на Хаджииванов .
/>
/> Футболният бос бе задържан в Солун . По данни на разследващите той е замесен в нелегален трафик на голямо количество цигари в Англия . Контрабандната пратка е конфискувана в Лондон преди повече от месец . Полицейски източници съобщиха , че цигарите са експортирани от фирма , в която Костадин Хаджииванов има участие .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация