ЦСКА излиза на поправителен срещу Сейнт Патрикс

07:54
ЦСКА излиза на поправителен срещу Сейнт Патрикс

ЦСКА - София гостува на Сейнт Патрикс Атлетик в реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят на "Тала Стейдиъм" в Дъблин е тази вечер от 21:45 часа.


"Червените" загубиха първия мач с 0:1 и сега ще се нуждаят от задължителна победа, за да отстранят своя противник и да продължат пътя си към трето поредно участие в груповата фаза на европейските клубни турнири.


Футболистите на Саша Илич не впечатлиха с нищо преди седмица и сега ще бъдат крайно мотивирани да се реваншират на феновете си.


"Светците" също не създадоха много опасности пред Густаво Бусато, но наказаха грешка в защитата на ЦСКА - София и се поздравиха с ценния успех.


Отборът на Саша Илич отложи сблъсъка с Ботев (Пловдив) от efbet Лига, който трябваше да се състои през уикенда, за да се концентрира изцяло върху двубоя със Сейнт Патрикс. Сръбският специалист вярва, че неговите футболисти имат нужната класа, за да елиминират ирландския тим.


"Светците" имаха самолетни неволи след срещата на Националния стадион "Васил Левски" и останаха в България по-дълго от предвиденото, заради което те също отложиха своя шампионатен мач с Шелбърн. 


Интересът към Сейнт Патрикс - ЦСКА - София е огромен и домакините разпродадоха своя стадион, като отпуснаха и 500 билета за българските фенове.


Саша Илич няма да може да разчита единствено на нападателя Дауда Бамба, който не пътува с отбора за Ирландия заради вирусно заболяване. Всички останали играчи са на разположение за днешния двубой. 


Победителят от тази двойка ще се изправи в плейофен сблъсък срещу победителя измежду Брьондби и Базел. Първия мач завърши с минимален успех за датския тим.


СЕЙНТ ПАТРИКС - ЦСКА-СОФИЯ (1:0)


Вероятни състави:


СЕЙНТ ПАТРИКС (4-2-3-1): Ананг; Бреслин, Редмънд, Гривости, Брокбанк; Ленън, О'Райли; Котър, Форестър, Кинг; Дойл
Старши треньор: Т. Кланси


ЦСКА-СОФИЯ (4-2-3-1): Бусато; Турицов, Матей, Кох, Де Нойер; Вион, Юга; Йомов, Линдсет, Гарсес; Назон
Старши треньор: С. Илич

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация