Пропусната от Митрович дузпа лиши Фулъм от точките срещу Уулвърхямптън

23:20
Пропусната от Митрович дузпа лиши Фулъм от точките срещу Уулвърхямптън

След като преди седмица Александър Митрович отбеляза два гола във вратата на Ливърпул и се превърна в герой за Фулъм, днес сърбинът провали лондончани в гостуването им на Уулвърхямптън. В двубой, в който почти нямаше никакви възможности, Митрович получи шанса да изпълни дузпа в 81-вата минута, но ударът му от бялата точка бе спасен от Жозе Са. Така Фулъм спечели втората си точка след завръщането в елита. Уулвс, който в първия кръг загуби от Лийдс, взе първа такава, но „вълците“ отново разочароваха с представянето си, като за 90 минути нанесоха само един точен удар.

Бруно Лаже не бе направил никакви промени в сравнение с двубоя с Лийдс, въпреки че „вълците“ загубиха. Новото попълнение Гонсало Гедеш бе сред резервите. Там беше и Адама Траоре, който за първи път бе част от групата на Уулвс след завръщането си от Барселона, където игра под наем в последните шест месеца.

Фyлъм също започна със същия състав, както преди седмица срещу Ливърпул. Това означаваше, че новото попълнение Иса Диоп, който бе привлечен от Уест Хам за 15 милиона паунда, остана на пейката за началото.

През първото полувреме имаше само един точен удар. Нанесе го нападателят на „вълците“ Хий-Чан Хуан, който стреля от малък ъгъл, но Родак изби. Пред Боби Рийд се откри най-добрата възможност за гостите, но ударът му с глава след корнер бе изчистен от Невеш.

В 53-тата минута Гибс-Уайт пропусна страхотна възможност да даде преднина на домакините, след като засече центриране на Айт-Нури, но отблизо стреля над вратата.

Десет минути преди края Фулъм получи дузпа заради това, че Айт-Нури фаулира Бори Бийд в наказателното поле. Митрович изпълни, но ударът му от бялата точка бе спасен от Са. Това си остана и най-добрата възможност за гол в този двубой. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация