Тен Хаг шокиран: Това не е възможно

18:27
Тен Хаг шокиран: Това не е възможно

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг се извини на привържениците на клуба за ужасното представяне на неговия отбор при загубата им с 0:4 от Брентфорд, твърдейки, че играчите са изпратили тактическите планове в „кофата за боклук“. Юнайтед, 20-кратният шампион на Англия, се намира на дъното на класирането на Висшата лига за първи път от 30 години, след като Тен Хаг започна първата си кампания начело с две поредни поражения след загубата миналата седмица от Брайтън (1:2). 

„Брентфорд бяха по-гладни. Допуснахме голове от индивидуални грешки. Не можеш да имаш тактически план, но после да го оставиш в кошчето. Трудно ми е. Винаги е изненада, когато започнеш мач по този начин като този. За 35 минути допуснахме четири гола. Това не е възможно. Отборът трябва да поеме отговорността, наистина съжалявам за феновете, които направиха всичко, за да ни подкрепят, ние ги разочаровахме“, заяви Тен Хаг. 

Бившият треньор на Аякс пое отговорността за загубата, но също така призова своите играчи да покажат по-голяма увереност и да представят по-единен фронт. „Те са добри играчи и трябва да поемат отговорност на терена, като отбор и като индивидуалности, а това е, което ние не направихме. Помолих ги да играят с вяра и да поемат отговорност за представянето си, но това не го направиха. Само когато се държим заедно и работим усилено, ще преодолеем това. Трябва да повярваш на терена в себе си и в отбора. Не ме разбирайте погрешно, мениджърът също е отговорен, той носи основната отговорност и аз поемам това. И ще работя върху това. Трябва да им дам вяра, но те трябва да си я дадат сами“, допълни нидерландецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация