Алегри: Истински съм впечатлен как Бремер се вписа в отбора

09:58
Алегри: Истински съм впечатлен как Бремер се вписа в отбора

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана доволен от победата с 3:0 над Сасуоло. Той заяви, че това е важна победа за неговия отбор, която не е дошла никак лесно. Освен това той коментира и притесненията за контузии на Анхел Ди Мария и Денис Закария.

"Не съм притеснен. Нека видим какво ще покажат прегледите утре. За съжаление подобни неща се случват във футбола. Ди Мария имаше проблем с аддуктора и преди седмица. Може би трябваше да го заменя при 3:0, но виждах, че се забавлява. При Закария става въпрос само за крамп, нищо повече. Важното е, че спечелихме този мач, което наистина желаехме, а той не бе никак лесен", заяви Алегри.

В началото на мача Сасуоло пропусна няколко добри възможности, но след това Юве се окопити и взе нещата под контрол.

"Започнахме добре, но след това на няколко пъти загубихме лесно топката и в тези моменти изглеждахме доста крехки. Не успявахме да вземем контрол над мача. Сложих Ди Мария и Куадрадо на двата фланга и това бе всичко. След почивката отново губехме твърде лесно топката и трябваше по-добре да се възползваме от възможностите си. Истински съм впечатлен как Бремер се вписа в отбора. Той е много спокоен. Само веднъж се наложи да му подвикна от скамейката, когато тръгна да гони Доменико Берарди чак до центъра. В тези ситуации просто трябва да го остави", допълни специалистът.

Той коментира и двата гола на Душан Влахович.

"Той е много щастлив, че отбеляза тези попадения, но има моменти, в които трябва да подобри решенията си на терена. Радвам се за него, защото имаше нужда от тези голове", сподели наставникът.

Междувременно в социалните мрежи се появи снимка на Леандро Паредес, който гледа мача на Юве и се радва на гола на Ди Мария. Това отново активизира слуховете за негов трансфер при "бианконерите".

"Двамата са приятели от Аржентина, така че това е нещо нормално. Не знам дали ще заиграят заедно, в момента разчитам на футболистите, които имам на разположение. Клубът свърши добра работа, загубихме важни футболисти, но на тяхно място бяха привлечени други добри играчи", завърши Алегри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация