Нотингам изпусна Евертън на "Гудисън Парк"

20:24
Нотингам изпусна Евертън на "Гудисън Парк"

След като миналата седмица записа първа победа, Нотингам взе точка и от гостуването си на Евертън. Двата отбора си размениха по един гол в края и срещата завърши 1:1. За "карамелите" това бе първа точка от началото на сезона.

Евертън записва най-лошия си старт от 1990 г. насам. Ситуацията можеше да бъде и още по-неприятна за тима, който изравни две минути преди края с попадение на Демарай Грей. Бренън Джонсън откри резултата в 81-ата минута.

И днес се видя, че Франк Лампард има нужда от нови попълнения в атака. След продажбата на Ричарлисон и контузията на Доминик Калвърт-Люин, той разполага само със Саломон Рондон, който не бележи особено често. Срещу Нотингам Рондон стреля покрай вратата при най-добрата си ситуация. Най-опасен в атаката на "карамелите" бе Демарай Грей, който отбеляза и единствения гол.

Нотингам изигра добър мач, като Нико Уилямс създаваше проблеми по дясното крило. Тайуо Ауоний пропусна да се възползва от грешка на Тарковски през първото полувреме. Новото попълнение Морган Гибс-Уайт дебютира след почивката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация