Дилемата пред Пламен Марков е Янков или Георгиев

13:13
Дилемата пред Пламен Марков е Янков или Георгиев
Старши треньорът Пламен Марков реши да направи няколко промени в стартовия състав за мача с Черно Гора довечера продиктувани от слабата игра на някой футболисти от националния отбор на България в контролната среща с Босна и Херциговина.

В центъра на защитата ще си партнират доскорошните съотборници в ЦСКА Александър Тунчев и Валентин Илиев, като именно последния ще замени Игор Томашич. Като бекове ще бъдат използване футболиста на Левски Живко Миланов, както и привлеченият в последния момент Михаил Венков от Литекс.

В халфовата линия сякаш нещата са най-трудни за решаване, а големият въпрос пред националния селекционер е кой измежду Чавдар Янков и Благой Георгиев да започне като офанзивен халф. Останалите са ясни - Станислав Ангелов, Стилиян Петров и Велизар Димитров.

В предни позиции отново ще се разчита на Димитър Бербатов, като по левия фланг ще го подпомага подписалият съвсем наскоро с ЦСКА Здравко Лазаров.

Срещата е с начален час 21:00 и ще бъде излъчена пряко по Канал 1от Подгорица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vsk
07.09.2008 09:49

Huku - Много правилно и аз съм на същото мнение с това допълнение че за треньор може и да става ама на Локо Мездра да речем не и за национала.Само Гочето Василев на националния волан - той ще ги вкара в пътя.А за пари стига са ревали тия мишки - пари се дават за свършена работа а снощи всички видяхме за колко заслужават,играта в националния е въпрос на чест и престиж а те ми ревнали за пари не-наядоха се гадовете мръсни,а ако искат пари да се класират на световното и Фифа ще им даде пари ама с тая игра снощи - ЕДВА ЛИ!

Huku
06.09.2008 23:35

Дилемата е ....
чантичката и багажчето и да си ходи.
Колко пъти трябва да го пробват за да разберат че П.М нестава за треньор.

Pogity
06.09.2008 23:14

ако си направите труда да погледнете какво пише над коментарите ще разберете за какво става въпрос НАЦИОНАЛИТЕ ПОИСКАХА ПОВЕ4Е ПАРИ !!!!!!

roommen
06.09.2008 22:45

жална им майка и на футболисти и на треньор