Пол Погба защити брат си пред полицията

19:58
Пол Погба защити брат си пред полицията

"Франс инфо" разкри още детайли около разразилия се скандал около халфа на Ювентус Пол Погба и неговите твърдения, че е бил изнудван от негови познати от детството, включително и от брат му Матиас.

Историята "гръмна" в последните седмици, след като по-големият брат сподели няколко видеа в социалните медии, в които заплаши, че ще разкрие сензационни новини около Пол Погба, които могат да преобърнат кариерата му. Междувременно пък футболистът обвини брат си, че е бил част от схема за изнудване, която е продължила с години.

"Франс инфо" разкри подпобности от второто явяване на Пол Погба пред полицейските власти. Там той е отрекъл твърденията на брат си, че е наел шаман, който да направи черна магия на Килиан Мбапе. Неговата версия е, че въпросният човек е градски старейшина, с когото се е свързал относно благотворителна инициатива, свързана с деца в Африка.

Освен това Погба е защитил Матиас пред властите, заявявайки, че според него брат му не участва по своя воля в изнудването, а е бил принуден насила да се включи във въпросната схема.

Пол е показал пред полицията и съобщение от брат си, получено след трансфера му в Ювентус, в което пише: "Ще се сетиш ли за нас, след като получи бонус при подписването". Погба е заяви, че се е наложило на два пъти да си сменя телефониня номер след началото на заплахите, които са включвали и нахлуване на непознати лица в къщата на майка му през юли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация