Време е за нова порция вълнуващи двубои от груповата фаза на Шампионската лига

07:36
Време е за нова порция вълнуващи двубои от груповата фаза на Шампионската лига

Днес са втората порция мачове от първия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. По терените на Стария континент ще бъде още по-напечено, защото в програмата има някои изключително любопитни сблъсъци.


Най-силен интерес предизвиква срещата между Интер и Байерн (Мюнхен) от така наречената "група на смъртта" - група "С". Мачът ще е важен и за двата тима, тъй като всяка спечелена точка е от огромно значение. Баварците изглеждат като фаворит в сблъсъка, но "нерадзурите" в никакъв случай не са за отписване. Другият мач от групата е между Барселона и Виктория (Пилзен), като каталунците се надяват да тръгнат с убедителен успех.


Доста сериозна интрига има и в срещата между Наполи и Ливърпул от група "А". Неаполитанците са традиционно неудобен съперник, а в момента мърсисайдци не са в оптимална форма, така че ще видим какво ще се случи на "Диего Марадона". Другият двубой от групата също е доста любопитен, като в него Аякс приема Глазгоу Рейнджърс.


В група "В" гвоздеят на програмата е сблъсъкът между Атлетико Мадрид и Порто. В другия мач Брюж приема Байер (Леверкузен).


В група "D" също има един интересен двубой между Тотнъм и Марсилия. Другата среща пък противопоставя Айнтрахт (Франкфурт) и Спортинг (Лисабон).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация