Пол Погба срещу дулата на оръжията: Ще ви платя!

18:17
Пол Погба срещу дулата на оръжията: Ще ви платя!

Халфът на Ювентус и на националния отбор на Франция Пол Погба е обещал, че ще плати исканите от него 13 милиона евро от хората, които са го отвлекли през месец март тази година, твърди френският вестник "Льо Монд".

Отвличането му е станало на 19 март 2022 година, точно преди събирането на националния тим на "петлите" в Клерфонтен. Погба е бил заведен в апартамент в Шантелу-ан-Бри в покрайнините на Париж. Той е бил принуден да изключи и предаде мобилния си телефон. Тогава пред него са изскочили двама мъже с качулки и бронежилетки, които са били тежко въоръжени, предава "Льо Монд". Погба е бил накаран да легне на земята, като двамата мъже са му поискали 13 милиона евро, от които 3 милиона в банкноти за това, че ще го охраняван и ще се грижат за неговата сигурност следващите години.

"Беше ме страх. Двамата насочиха срещу мен оръжията си. След като бях заплашен и срещу дулата на оръжията им обещах, че ще им платя", са думите на Погба от показанията, които футболистът е дал при разпитването си от прокуратурата според медията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация