Карлос Алкарас: Много жени изведнъж пожелаха да спят с мен

23:07
Карлос Алкарас: Много жени изведнъж пожелаха да спят с мен

Новият №1 в тениса Карлос Алкарас призна, че популярността му сред жените рязко се е увеличила. Испанецът наскоро спечели US Open и вече е истинска звезда. Най-младият №1 в историята разкри, че дамите постоянно го заливат със съобщения в социалните мрежи.

"След като станах №1 в света, започнах да получавам неприлични предложения в “Инстаграм”. Много жени изведнъж пожелаха да спят с мен", каза Алкарас, който е обвързан.

17-годишният испанец ревниво пази личния си живот и не желае връзката с гаджето му Мария Хименес да бъде под светлината на прожекторите. Техните отношения не са тайна, но за живота извън тениса на Карлос се знае съвсем малко. Оскъдните данни сочат, че Мария Гонсалес Хименес също е тенисистка и е от Мурсия. Освен някои снимки в социалните мрежи двойката пази всички останали подробности само за себе си.

Междувременно Алкарас призна, че никога не би се съгласил Роджър Федерер да бъде негов треньор най-вече от лоялност към настоящия му ментор Хуан Карлос, който му е като втори баща. Наскоро Карло изказа възхищението си към Фед, който сложи край на кариерата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация