Шакира: Загърбих кариерата си, за да може Пике да играе футбол

16:35
Шакира: Загърбих кариерата си, за да може Пике да играе футбол

Колумбийската певица Шакира за първи път говори публично за раздялата със защитника на Барселона Жерард Пике, която се случи това лято. След 11-годишна връзка двамата вече не са двойка.

„Чувствам, че в този момент, който вероятно е един от най-трудните и най-мрачните в живота ми, музиката донесе светлина. Като футболист той искаше да играе и да печели трофеи, така че трябваше да го подкрепям. Имам предвид, че един от нас двамата трябваше да пожертва нещо. И го направих. Оставих кариерата си на заден план и дойдох в Испания, за да го подкрепя, за да може да играе футбол. И това беше жертва за любовта. Благодарение на това децата ми имаха истинска майка и аз изградих невероятна връзка с тях, която е неразривна. Знаеш ли, това е всичко. Това е всичко, което мога да кажа“, заяви Шакира пред „Elle“.

Шакира говори и за песента "Te Felicito", която мнозина смятат за отговор на раздялата с играча на Барселона. „Съзнателно или подсъзнателно, всичко, което чувствам, през което преминавам, се отразява в текстовете и видеоклиповете“, каза още Шакира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация