Бербатов с нов брилянтен гол срещу Ливърпул (видео)

19:33
Бербатов с нов брилянтен гол срещу Ливърпул (видео)

Димитър Бербатов се отличи с красиво попадение за Манчестър Юнайтед в мач между легендите на “червените дяволи” и Ливърпул, игран на “Анфийлд” в съботния следобед. Българският нападател вкара за 1:0 в началото с прецизен удар с десния крак.

После обаче домакините обърнаха чрез попадения на Марк Гонсалес и Флоран Синама-Понгол за крайното 2:1 в тяхна полза.

Този двубой беше втори между въпросните звездни селекции и е с благотворителна цел. Първият се игра на “Олд Трафорд”, като тогава Берба се разписа от дузпа, която сам си изработи, но тимът му отново отстъпи - 1:3.

В отбора на Ливърпул личаха имената на Мартин Шкъртел, Йежи Дудек, Чаби Алонсо, Луис Гарсия, Глен Джонсън, бившият партньор на Бербатов в Тотнъм Роби Кийн, който в кариерата си има един сезон за “червените” и др. Мениджър пък беше Кени Далглиш.

Срещу тях застанаха Юнайтед с играчи като Рой Кийн, Яп Стам, Денис Ъруин, Антонио Валенсия, Майкъл Карик, Карел Поборски и др. В ролята на треньор не беше Алекс Фъргюсън, а бившият футболист на клуба Анди Ричи.

Особено интересно стана при появата на Рой Кийн като смяна, защото тогава феновете на Ливърпул започнаха да го освиркват мощно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация