Уелтон: Левски е фаворит за титлата

18:02
Уелтон: Левски е фаворит за титлата

Един от асовете на Левски Уелтон коментира пред "Дарик" актуални теми около отбора. Бразилецът обяви, че "сините" имат високи цели и всички са фокусирани върху изпълнението им. 

"Изпълнихме си целта в мача, така че трябва да сме доволни, защото се справихме. Тренирахме добре и се справихме на терена по време на мача. Това е целта, всеки път, когато излезем на терена да мислим само за победата. Целта е да радваме хората и да постигаме нашите цели, за да бъдем шампиони."

Той говори и за усещането след първия му гол в мрежата на ЦСКА – София.

"Емоцията беше много голяма след този гол. Мачът беше важен, класически сблъсък. Благодарение на Господ и работата, която свършихме, получи се много добре. Вкарах гол, който затвори мача и направих всичките си съотборници много щастливи."

"Всички хора тук мислим за това как да спечелим още веднъж купата, а и Първа лига. Трябва да работим много здраво, трябва да бъдем твърди и да гоним всеки път победата, за да се случат тези неща. Хората искат това да даваме най-доброто от себе си и да бъдем шампиони."

 "Фаворит сме ние Левски за титлата! Винаги смятам, че е така. Това обаче без съмнение трябва да се показва там на терена. Трябва да даваме всичко от себе си, за да го постигнем. Трябва да работим много и всички да бъдем изпълнителни, да поддържаме форма, за да си изпълним задачите", заяви Уелтон. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация