"Начинът на комуникация с Роналдо трябва да е различен от този с останалите"

22:24
"Начинът на комуникация с Роналдо трябва да е различен от този с останалите"

Една от темите на последните няколко дни в английската преса е Кристиано Роналдо и неспиращите скандали около него. Португалецът остана на скамейката за Манчестър Юнайтед при победата над Тотнъм, а впоследствие отказа да се появи на терена като резерва и минута преди края на редовното време се насочи към тунела и съблекалнята, без да дочака последния съдийски сигнал. 

Това вбеси мениджърът на тима Ерик тен Хаг, който го извади от групата за двубоя с Челси и го прати да тренира с отбора до 21 години. 

Португалската звезда отнесе доста критики от различни анализатори, но и получи защита от някои от бившите си съотборници. Рио Фърдинанд, който в момента се изявява като коментатор, заяви, че Роналдо е специален и заслужава различно отношение, като хвърли вината върху Тен Хаг. 

“Ако аз бях играч в такава ситуация, нямаше да съм доволен. Роналдо спомена, че би се справил с нея по различен начин. Той поема контрол, когато става дума за емоции. Вероятно бих се наредил да опашка, за да го питам какво става. Винаги има и друга страна на нещата. Когато си имаш работа с Роналдо, начинът на комуникация трябва да е различен от този с останалите. Вероятно за пръв път в кариерата си той не усеща подкрепа от мениджъра си. Не казвам, че беше прав, но понякога в един отбор има специални играчи, за които нещата работят по различен начин. Важно е отборът да види, че се комуникира с него, Той е на 37 години и вероятно има нужда от това повече от всякога,” защити Рио Фърдинанд своя бивш съотборник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация