Клуб от Чемпиъншип готви оферта за халф на ЦСКА

08:12
Клуб от Чемпиъншип готви оферта за халф на ЦСКА

Английски отбор следи изкъсо изявите на халфа на ЦСКА Джонатан Линдсет, разкриха пред „Мач Телеграф“ от „Българска армия“. Става дума за тим от Чемпиъншип, на който името все още се пази в тайна. Твърди се обаче, че въпросният отбор от Острова следи Линдсетоще от времето, в което той играеше за норвежкия Сарпсборг, откъдето именно дойде в ЦСКА.


Халфът подсили „червените“ в началото на сезона, а оттогава е твърд титуляр за селекцията на Саша Илич. Норвежецът играе много силно за тима, а на „Армията“ са наясно, че Линдсет няма да се задържи дълги години в клуба.


Според запознати няма шанс Джонатан да бъде продаде на Острова още през зимата, но е много вероятно това да се случи през лятото. Към днешна дата авторитетният сайта Transfermarkt.com е сложил цена от 800 000 евро на Линдсет. Това е с 300 000 евро повече от парите, платени от ЦСКА за халфа. 


Отново според Transfermarkt.com „червените“ са платили 500 000 евро за правата на норвежеца. От „Армията“ твърдят, че ще се разделят с халфа за минимум двойна сума.  

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация