Гари Невил: Роналдо и Юнайтед трябва да се разделят още следващата седмица

19:57
Гари Невил: Роналдо и Юнайтед трябва да се разделят още следващата седмица

Вторият период на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед трябва "да приключи", колкото се може по-скоро, според бившия футболист на клуба Гари Невил. 

Португалският нападател, който наскоро отбеляза 700-ия гол в кариерата си, е по-скоро в ролята на резерва при новия мениджър Ерик тен Хаг този сезон. Той беше оставен извън групата за двубоя с Челси в събота в Премиър лийг, след като той отказа да влезе като резерва в двубоя с Тотнъм през седмицата и минута преди края на редовното време се отправи към съблекалнята без да изчака края на двубоя.

"Кристиано Роналдо трябва да отиде някъде другаде и да играе всяка седмица, защото той не приема да е на пейката", каза Невил пред Sky Sports. Роналдо се прибра в тунела минута преди края на мача на Юнайтед срещу Тотнъм, спечелен с 2:0, като това поведение Невил окачестви като "недопустимо". "Това е вторият път, в който Кристиано Роналдо си тръгва от "Олд Трафорд" и се качва на колата си, преди съотборниците му да са се прибрали в съблекалнята", припомни Невил. "Единственото, което могат да направят Кристиано и клубът, е да се съберат следващата седмица и да сложат край на отношенията си", препоръча Невил. 

Друг бивш футболист на Манчестър Юнайтед, Яп Стаам, каза, че разбира разочарованието на Роналдо, но и че 37-годишният футболист вреди на имиджа си. "Не е често към него да бъде запомнен в тази ситуация. Той беше световна класа и мисля, че все още е, и не иска да остане в историята, като човек, който си тръгва от стадиона, защото не е щастлив, че не играе", каза нидерландецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация