Кристиано Роналдо пред трансфер в турски гранд през януари

07:27
Кристиано Роналдо пред трансфер в турски гранд през януари

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо може да има интересен вариант за продължаване на кариерата си. В последните дни все по-усилено се говори, че 37-годишният португалец ще напусне "Олд Трафорд" през зимата, след като ядоса мениджъра Ерик тен Хаг, напускайки предварително терена в мача с Тотнъм. 


Като че ли желанието и на двете страни е да се разделят, а това веднага породи и редица от слухове в каква посока може да поеме нападателя. Една от най-екзотичните оферти към Роналдо може да пристигне от Турция и по-конкретно от гранда Галатасарай, твърдят информации от южната ни съседка.


Галатасарай искаше Роналдо още през лятото, но тогава не се стигна до официална оферта. Сега обаче интересът на 22-кратния шампион на Турция е много сериозен и той е готов да започне разговори за евентуален трансфер на португалеца около Нова година.


Много е вероятно Манчестър Юнайтед да се съгласи да пусне Роналдо да си тръгне като свободен агент, стига да се намери клуб, който да е готов да поеме огромната му заплата. Това няма да е лесна задача за Галатасарай, който не разполага с чак толкова сериозни финансови възможности. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация