Манията за играчи в Сити продължава

14:42
Манията за играчи в Сити продължава
След като отборът на "гражданите" премина в ръцете на силна финансова групировка от ОАЕ, започнаха и апетитите за най-добрите футболисти на стария континент.

След спряганите имена на бразилецът Роналдо, Сеск Фабрегас, Рууд ван Нистелрой, нашият Димитър Бербатов, португалското крило на "червените дяволи" Кристиано Роналдо дойде ред и на любимецът на феновете на Ливърпул Стивън Джерард, както и на ганайският халф на Челси Микаел Есиен.

За капитанът на "червените" апетитите едва ли идват само от страна на отбора, в който играят нашите Мартин Петров и Валери Божинов, но неговата позиция за момента е такава, че той желае да бъде част от клуба, в който играе от началото на своята кариера.

Що се отнася до Есиен, то едва ли Абрамович ще се съгласи да пусне така лесно един от най-силните си футболисти за изминалия сезон. Въпреки това, когато става въпрос не просто за пари, а за много пари невъзможни неща няма.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Frankie_Lampard
08.09.2008 06:56

roommen прав си , но все пак не мисля , че Джерард и Есиен няма да преминат в отбора на Ман.Сити

roommen
07.09.2008 16:12

За какви свирки говориш пичаго ,тази групировка разполага с 800 милярда джобни пари който може да влага където си поиска без да дава отчет за тях .Пред тях Абрамович е бебе с касичка пълна с жълти стотинки...

blq
07.09.2008 16:08

А ти знаеш ли на колко курса по Български език трябва да ходиш

stallone
07.09.2008 15:40

Тоя арабин наиш колко свирки тряа да прай на колко хора чи да земи Джерард