Тен Хааг за Роналдо: Повече няма какво да коментирам

16:46
Тен Хааг за Роналдо: Повече няма какво да коментирам

Кристиано Роналдо се завръща в групата на Манчестър Юнайтед за предстоящия сблъсък с Шериф (Тираспол) в Лига Европа в четвъртък, обяви мениджърът Ерик тен Хаг. 37-годишният португалец беше временно изваден от първия отбор като наказание заради това, че отказа да влезе като смяна в двубоя с Тотнъм наскоро и си тръгна по-рано от терена.

Според Тен Хаг всичко между него и петкратния носител на "Златната топка" е изгладено. "Не мисля, че ситуацията е трудна за разбиране и вече отговорих на много въпроси около нея. Сега Роналдо е в групата за двубоя с Шериф. Той бе аут за един мач и сега е върнат в състава, както обикновено. Не мисля, че има какво повече да кажа по този въпрос. Смятам, че през миналата седмица се говори достатъчно и бяха показани всички гледни точки. Сега трябва да се фокусираме върху мача утре. Той е много важен за нас, защото искаме да спечелим групата. Това е целта ни", каза нидерландецът, след което обаче отказа да отговаря на повече въпроси по темата.

Тен Хаг коментира и състоянието на контузения Рафаел Варан: “Той ще бъде аут до Световното първенство, така че не очаквам да вземе участие в предстоящия блок от мачове. Мисля, че прогнозата за него е добра и той ще може да се възстанови за Мондиала, но още е рано да се каже. Трябва да видим как се развива ситуацията и как върви рехабилитацията му”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация