"10 милиона на месец за резерва? Тук никой не е толкова луд..."

07:14
"10 милиона на месец за резерва? Тук никой не е толкова луд..."

Президентът на бразилския клуб Фламенго Рудолфо Ландим се подигра с Кристиано Роналдо, след като се появи слух за евентуален трансфер на португалеца в Южна Америка.


Въпросът за бъдещето на Роналдо стана актуален след последните скандали около него в Манчестър Юнайтед и отказа му да влезе като резерва срещу Тотнъм (2:0), напускайки още преди края на мача на „Олд Трафорд“. Освен родния му клуб Спортинг (Лисабон) сред спряганите бъдещи дестинации за португалеца бе и тази за бразилския тим.


"Кристиано Роналдо във Фламенго? За кое място? Той ще седи при нас само на пейката", заяви пренебрежително 65-годишният футболен бос в подкаста "Папо Рето".


Не знам откъде идва тази новина, но тези, които я разпространяват, са много креативни. След това, което прочетох в интернет, не знам дали въобще е вярно или не, че са му предложени 243,6 милиона евро за двугодишен договор. Разделен на 24 месеца са по около 10 милиона на месец. Ние говорим за стойност, което е равна на всички заплати във Фламенго. Но тогава да бъде резерва на Педро или Габриел ли? Не мога повече (смее се). Тук никой не е толкова луд. Няма възможност да направим крачка, която не е сигурна", споделя още Ландим.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация