Гол на "Армията" в мача между ЦСКА и Локо София - "Мисията невъзможна: Режим Фантом"

19:27
Гол на "Армията" в мача между ЦСКА и Локо София - "Мисията невъзможна: Режим Фантом"

ЦСКА и Локомотив София завършиха 0:0 в мач от 17-ия кръг на efbet Лига. "Червените" повече трябва да съжаляват за загубата на две точки, тъй като на два пъти нацелиха греди чрез Гарсес и Махмутович.

Локомотив пък продължи успешната си серия срещу челниците в класирането. До този момент столичните "железничари" на два пъти завършиха наравно с ЦСКА София и постигнаха победи срещу Лудогорец и Левски.

С днешния равен момчетата на Станислав Генчев прекъснаха две впечатляващи серии на своя опонент, който имаше осем домакински победи в осем мача от началото на сезона, а също така излезе на "Армията" след пет поредни успеха в първенството.

"Червените" започнаха с любопитна защита в отсъствието на Матей, Кох и Де Нойер. Тройката на Илич бе окомплектована от капитана Юга, Петров и Махмутович, а Турицов остана на пейката.

Шагоян, Морено и Гарсес оформиха триото в атака.

Гостите пък излязоха без типичен типичен централен нападател, тъй като Димитров и Митков останаха резерви.

Шагоян отправи първия точен удар преди да са изтекли 60 секунди, но Любенов без проблем улови. Гостите отговориха в 6-та минута с шут на Вутов от фал в аут.

Последваха равностойни двайсетина минути, в които двата отбора отправиха по няколко далечни изстрела, но те не затрудниха Бусато и Любенов.

В 37-ата минута Ненов излезе фронтално срещу Бусато, но не успя да преодолее стража на домакините. След края на атаката страничният рефер вдигна засада, но при гол положението щеше да се гледа на ВАР, тъй като останаха сериозни съмнения, че Махмутович покри.

Секунди по-късно същият страничен съдия спря още една атака на гостите с вдигнат флаг, но сбърка, тъй като Петров не се изтегли навреме.

В 40-ата минута Шопов стреля извън пеналта в ръцете на Любенов. Минута след това Франса се размина с топката, а от грешката се възползва Гарсес, който напредна и шутира в близкия ъгъл в лявата греда.

Десет минути след почивката реферът Юга удари Вутов в лицето при футболно единоборство, а реферът Драганов отсъди фал в полза на "червените". Това не се хареса и на двата отбора - домакините искаха съдията да даде авантаж, а гостите - нарушение пред наказателното поле на противника.

В 62-ата минута Морено отправи бомбен удар от 25 метра, който профуча над напречната греда. Седем минути по-късно Локо изпусна много добра възможност за гол. Резервата Димитров преодоля Петров с поемането при дълъг пас и се озова очи в очи с Бусато, но не улучи вратата след шут с левия крак.

"Червените" отговориха подобаващо секунди по-късно, когато Махмутович нацели напречната греда засичайки с глава центриране от корнер, а при добавката Минков стреля над вратата.

В 84-ата минута Любенов улови удар от далечна дистанция на Вион. Три минути по-късно Чарлс овладя с гръб към вратата, завъртя се на 90 градуса и стреля, но Любенов отново спаси.

ЦСКА СОФИЯ 0:0 ЛОКОМОТИВ СОФИЯ

ЦСКА СОФИЯ: 1. Бусато, 21. Юга, 6. Петров, 22. Махмутович, 13. Минков, 27. Гарсес, 7. Линдсет, 15. Вион, 8. Шопов, 23. Шагоян, 28. Морено;

ЛОКОМОТИВ СОФИЯ: 24. Любенов, 13. Рапосо, 89. Матеус, 33. Алан Диас, 22. Найденов, 26. Милошев, 44. Кацаров, 8. Славчев, 39. Вутов, 94. Ненов, 11. Франса;

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация