Карло Анчелоти: Взехме заслужени три точки

12:57
Карло Анчелоти: Взехме заслужени три точки

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти се пошегува с Лука Модрич, който направи фрапантен пропуск на празна врата в мача срещу Кадис, спечелен с 2:1. 

“До гола за гостите играхме много добре. Можехме да поведем с 3:0, ако Модрич беше вкарал от чиста позиция. За негово щастие съставът на Хърватия за Световното първенство вече беше обявен”, заяви Анчелоти. 

“След като получихме попадение, се поизмъчихме, но това е нормално. В крайна сметка взехме заслужени три точки”, добави италианският специалист. 

“Паузата идва в добър момент, защото сме доста уморени. Започнахме сезона много силно и събрахме 35 точки, което е доста добър актив. Да не забравяме, че ни липсва Карим Бензема, който през миналия сезон вкара 50 гола”, каза Анчелоти, след което разкритикува испанските рефери. 

“Видях една важна статистика. От всички големи първенства в Испания се показват най-много картони. От началото на сезона в Премиър лийг има 10 червени картона, а в Ла Лига - 55. Много често тези картони са пресилени. Това пречи на зрелищния футбол”, коментира наставникът на кралския клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация