Юнайтед излезе с официална позиция по повод вчерашното интервю на Роналдо

17:04
Юнайтед излезе с официална позиция по повод вчерашното интервю на Роналдо

Манчестър Юнайтед излезе с официална позиция по повод вчерашната изява на Кристиано Роналдо, която предизвика бурни реакции. Вчера “червените дяволи” надделяха над Фулъм с 2:1, а португалската звезда не бе в групата.
 
Само часове по-късно се появиха и анонсите за негово пространно интервю пред един от известните журналисти на Острова, в което той нападна клуба, заяви, че се чувства предаден от хора на “Олд Трафорд” и не храни никакво уважение към Ерик тен Хаг, тъй като нидерландецът също не бил проявил такова към него. 

В позицията на “червените дяволи” на практика няма нищо конкретно, като от клуба заявяват, че тепърва ще разследват ситуацията около неговата телевизионна изява и едва тогава ще бъде взето решение за формата и размера на наказанието, което ще му бъде наложено. 

Подчертава се, че фокусът на отбора остава върху подготовката за втората част от сезона, която ще започне след края на Световното първенство в Катар. В пресата в Англия се твърди, че ръководните фактори в ръководството на клуба днес ще проведат извънредна среща и на нея се очаква да бъдат взети по-конкретни решения за наказанията и по-конкретните действия спрямо португалската звезда от тук нататък. 

Манчестър Юнайтед обръща внимание на медийното отразяване на интервюто, дадено от Кристиано Роналдо. Клубът ще обмисли своя отговор след установяването на всички факти. Нашият фокус остава върху подготовката за втората половина от сезона и поддържането на импулса, вярата и сплотеността, изградена сред играчите, мениджъра, екипа и феновете.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация