Тен Хаг е бесен на Роналдо! Не иска да го вижда повече в екипа на Юнайтед

20:53
Тен Хаг е бесен на Роналдо! Не иска да го вижда повече в екипа на Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е бил вбесен от интервюто на Кристиано Роналдо, което той даде пред Пиерс Морган. Различни части от него се появиха и започнаха да циркулират в социалните мрежи от неделя вечер и в тях той критикува остро клуба, след което заявява, че не изпитва никакво уважение към наставника, тъй като той не е проявил такова към него.

Тен Хаг е присъствал на спешна среща вчера, на която са били още Джоел Глейзър, изпълнителният директор Ричард Арнолд и футболният такъв Джон Мърто. Именно на тази среща бившият наставник на Аякс е бил категоричен, че Кристиано Роналдо не трябва повече да облича фланелката на отбора и трябва да бъде намерен начин максимално бързо да бъде освободен от клуба.

Още вчера се появиха информации, че шефовете на тима са се свързали с адвокатите на клуба, за да потърсят съвети за начини на раздяла, но са били посъветвани да изчакат излизането на цялото интервю, след което на тази база да бъдат взимани решения. За момента се смята, че от “Олд Трафорд” залагат основно на два варианта - или договорът на Роналдо да бъде прекратен едностранно от клуба, или това да стане по взаимно съгласие, ако той не предявява претенции към финансова компенсация. Също така се смята, че в края на седмицата от Манчестър Юнайтед ще се свържат с мениджъра на португалската звезда - Жорже Мендеш, за да бъдат проведени разговори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация