Клубът на Бекъм предлага договор на Роналдо

08:04
Клубът на Бекъм предлага договор на Роналдо

Сагата около Кристиано Роналдо и бъдещето му в Манчестър Юнайтед продължава с пълна сила. Очаква се португалецът да бъде натирен от „Олд Трафорд” още през януари, въпреки че към момента не е ясно как точно ще стане това.


Спекулациите след интервюто на Роналдо,  в което директно нападна клуба, не спират. Различни източници съобщават, че нападателят може да бъде отстранен от клуба като договорът му бъде прекратен едностранно, до като други твърдят, че двете страни ще се разделят по взаимно съгласие, въпреки обтегнатите отношения.


Редица легенди на „червените дяволи” критикуваха остро действията на Роналдо, но има такива, които застават зад него. Една такава легенда е Дейвид Бекъм. Бившият английски национал е готов да „спаси” португалеца от мъките му в Англия. Бекъм е готов да предложи договор на Роналдо в Интер Маями, където той да приключи кариерата си.


Откакто стана собственик на американския клуб, Бекъм всячески се опитва да привлича големи звезди, за да популяризира клуба си в САЩ и по света.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация