Студената война между Роналдо и Юнайтед: Демонстративно махнаха плакат с лика на КР7 от Олд Трафорд

13:55
Студената война между Роналдо и Юнайтед: Демонстративно махнаха плакат с лика на КР7 от Олд Трафорд

Футболистите на Манчестър Юнайтед се надяват клубът да прекрати отношенията си с Кристиано Роналдо още преди края на Световното първенство, защото не искат да виждат португалеца на „Карингтън“, когато отборът поднови тренировки в пълния си състав. Очакванията са така или иначе звездата да напусне през януари, след като отвори зимният трансферен прозорец. Все още обаче има възможност Юнайтед да прекрати договора с Роналдо и по-рано заради щетите, които португалецът нанесе на клуба с интервюто, което даде пред Пиърс Морган. 

Роналдо разкритикува не само Ерик тен Хаг и ръководството, но и по-голямата част от младите футболисти на клуба, като единствено неговият сънародник Диого Далот, бившият му съотборник в Реал Мадрид Каземиро и Лисандро Мартинес бяха извадени от общия знаменател. Поради тази причина играчите вече са твърдо настроени срещу Роналдо. Според информациите в Англия Ерик тен Хаг също е поискал от собствениците клубът да се раздели възможно най-скоро с португалеца. 

Клубът все още не е обявил какви конкретни мерки ще вземе срещу Кристиано Роналдо, но вече бяха предприети някои емблематични действия, които показаха нагледно, че португалецът вече е приключил с Манчестър Юнайтед. Вчера бе премахнат огромният транспарант с лика на Роналдо, покриващ значителна част от фасадата на „Олд Трафорд“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация