Юнайтед пуска Роналдо в Сити

11:52
Юнайтед пуска Роналдо в Сити
От Манчестър Юнайтед признаха, че са готови да се разделят със звездата си Кристиано Роналдо, ако градският им съперник Сити наистина предложи уникалните 135 милиона паунда за португалеца.

Както е известно през лятото Реал Мадрид не успя да се сдобие с крилото на "червените дяволи" за 80 милиона паунда, а през изминалата седмица новият собственик на Ман Сити заяви, че иска Роналдо на всяка цена. Консорциумът, който оглавява д-р Сюлейман Ал-Фахим има капитал от около 500 милиарда евро и желае да притежава най-добрите футболисти в своя отбор.

"Не мога да повярвам, че тази оферта е сериозна. Ако ни предложат тези пари за Роналдо ще обсъдим ситуацията със Сър Алекс и собствениците на клуба. Все пак това са много пари за един играч, които и да е той", заяви изпълнителният директор на Юнайтед Дейвид Джил.

"Ако Манчестър Сити извадят парите за трансфери, които заявяват - това ще преобърне цялата футболна индустрия", коментира още Дейвид Джил.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rokera_henry
09.09.2008 00:27

Това ще прецака още повече целия футбол.. От начало когато Абрамович застана начело на Челски ,много отбори от Европа протестираха за тази намеса с толкова пари на пазара и сега пак така ще стане.. Парите развалят фубола ,както виждате в България

Whitebat
08.09.2008 12:44

С капитал от 500 милиарда не би било чудно тази оферта да стане факт - все пак тук вече не става въпрос за пари а за реклама и световна известност . Манчестър Сити ще се превърне в новото футболно чудо на Острова - тепърва този отбор ще расте и ще се развива от милиардите на арабина - и всичко това е не за пари а за слава - както се казва човек за едното име живее и то ще му остане - това се осъзнава от всички мега милиардери - Английската Висша лига е много подходяща сцена за получаване на слама и престиж - все пак това спортно събитие се наблюдава от близо 4 милиарда зрители - заслужава си инвестицийте!

absolutsoul
08.09.2008 12:39

Тоз от АОЕ явно е доста богат човек да си пръска парите за най добрите играчи в света.. мисля, че ако напражи още 1,2 такижа 'звездни' попълнения в ман.сити те ще станат като реал мадрид преди години .. само звезди и никаква сериозна игра