"Дрийм тиймът" на Бербатов

12:46
"Дрийм тиймът" на Бербатов
Новият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов бе показан от английското издания "News of the World" в малко по-различна светлина. Капитанът на България сбъдна своята мечта да играе с екипа на "червените дяволи", но това е само една страна от живота на футболиста.

Изданието припомня за предизвикателната фотосесия на струващия 37 милиона евро Бербатов със Силвия Стойчева. За доброто настроение на нападателя са помогнали и още няколко родни хубавици, с който Бербо е имал връзка.

Гримьорката, която се изявява и като модел разказва за фотосесията с Бербатов:

"Това е разбираемо. Ние бяхме млади, наполовина голи - нормално е. И двамата бяхме свободни. Така се случи - няма нищо лошо. Той ме победи с 10:0 при игра на джаги и трябваше да се съблека", загатва за нещо повече Силвия Стойчева.



Според английското издание Митко Бербатов е имал и интимна връзка с водещата на метеорологичната прогноза Деси Банова.



Следващите в списъка на завоеванията на Бербо са Станислава Кючукова, Снежина Вълкова, Маги Вълчанова, Теди Велинова, Даниела Арнаут и Елена Щилянова.



В края на материала си английските колеги са цитирали нападателя на Юнайтед:
"Много добре знам кой ме обича и коя жена ще стане майка на децата ми".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

natureboy
25.09.2008 17:41

те тия шунди са били негови, сега на други а сигорно и на половината национал , тоя дрийм тийм не е само на Бербатов маи

vsk
08.09.2008 23:27

Само парцалюги дет се бачкат за пари иначе с лица(лице за пред света) ангелско(и).Точно като като Ирен Онтева която по принцип е доста умна но много ми падна в очите след разкритията на покойния вече Георги Стоев(Мир на праха му) - вярвам му безрезервно а той затова плати и с живота си.Това е България за която умираха дедите ни - ко да се прави,ОПРАВИЯ НЕМААА!

meh0
08.09.2008 16:26

С този дрийм тийм ще бием ЧЕРНА ГОРА

Morris
08.09.2008 14:17

Елена, Елена, дете на дивата постиня... амур *smile*