Скалони: Меси показа, че е най-добрият играч за всички времена

16:43
Скалони: Меси показа, че е най-добрият играч за всички времена

"Лео (б.р - Меси) е много важен играч. Той показа, че е най-добрият играч на всички времена. Щастливи сме, че играе за нас“, обяви селекционерът на Аржентина Лионел Скалони след триумфа срещу Нидерландия на четвъртфиналите.

"Знаем как да реагираме във всеки един момент. Не заслужавахме да се стига до дузпи, но въпреки това показахме кураж и спечелихме. Нидерландия игра много странно. Ние контролирахме събитията, но понякога във футбола стават такива неща", продължи специалистът.

"Ние сме горд отбор. Не искам да говоря за съдията, темата е приключена. В началото на продълженията можех да пусна Ди Мария, но знаех, че не е в оптимална кондиция. Това бе трудно решение. Мачът можеше да се превърне в кошмар, след като ни изравниха в последната минута. Нидерландия не заслужаваше това равенство. Надявам се Алехандро Сабея (б.р. - бивш селекционер на Аржентина, починал през 2020 година) да е доволен от отбора", завърши Скалони.

Вратарят на Аржентина Емилиано Мартинес пък изнесе емоционална реч след победата над Нидерландия

"Просто слушайте хората! Играхме за 45 милиона. Страната е в трудна икономическа ситуация. Да доставям радост на народа е най-приятното нещо, което мога да правя в момента", обяви той.

„Стигнахме до полуфинал, защото имаме топки, имаме страст и сърце. И го правим за 45 милиона души", добави Мартинес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация