Неймар: Трябва да продължим напред!

08:33
Неймар: Трябва да продължим напред!

Бразилия на втори пореден Мондиал отпадна на четвъртфинал и 20 години след триумфа в Япония и Южна Корея “селесао” отново остана далеч от най-важното отличие в световния футбол. Един от футболистите на южноамериканския тим, които приеха крайно тежко загубата от Хърватия след изпълнение на дузпи, беше супер звездата на отбора Неймар. 48 часа след последния съдийски сигнал на стадион “Едюкейшън сити” бразилският национал избухна с емоционална публикация в профила си в Instagram.


“Все още боли адски от загубата, бяхме толкова близо. За съжаление или за щастие все още не съм се научил да губя. Пораженията ме правят по-силен, но ме нараняват адски и все още не съм свикнал. Както и да е, трябва да продължим напред... животът ни движи напред, дори да боли и болката да отнеме време, за да се излекува, трябва да продължим напред”, бяха част от думите на нападателя на ПСЖ.


Звездата на Бразилия не пропусна и да благодари на запалянковците, които подкрепяха до край своите сънародници:


“Още веднъж искам да благодаря на бразилския народ за подкрепата и привързаността. Продължаваме... Сега е време да презаредим енергиите, защото да се справим с това поражение ще е много трудно. Все още много ме боли!”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация