Майката на Мбапе посочи основната грешка на Англия срещу Франция

08:46
Майката на Мбапе посочи основната грешка на Англия срещу Франция

Майката на Килиан Мбапе направи интересен коментар след четвъртфинала между Франция и Англия на световното първенство по футбол. "Петлите" триумфираха с 2:1 в двубой, в който Мбапе не направи един от силните си мачове, макар че той бе главното действащо лице за отбора до момента на шампионата.

 
Според Файза Ламари играчите на "трите лъва" твърде много са се концентрирали да пазят нейния син и са забравили другите силни страни на Франция.

 
"Бях много уплашена за развоя на мача. Отборът ни беше колеблив, но важното е, че крайният резултат е позитивен. В такива мачове е важно само класирането.

 
Англичаните направиха грешка, защото френският отбор не е само Килиан. Има 11 играчи на игрището и това се видя ясно. Благодаря на Жиру, на Чуамени... следващият съперник е Мароко и съм горда с това", каза майката на Мбапе.
 

Тя беше активна в публичното пространство и в летния трансферен прозорец, когато заяви, че не е имало договорка с Реал Мадрид, въпреки че за такъв трансфер от ПСЖ активно се говореше. Преди това тя отрече, че синът й ще преподписва с парижани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация