"Вече е ясно кой ще спечели световното"

17:19
"Вече е ясно кой ще спечели световното"

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович се надява бившият му съотборник в Барселона Лионел Меси да триумфира заедно с Аржентина на Мондиал 2022. Той обаче се изказа ласкаво за останалите полуфиналисти на Световното първенство в Катар, най-вече за приятната изненада Мароко.

“Не мисля, че е изненадващо, че Мароко се справят добре на Световното първенство. Още преди Мондиала знаех, че са добри, но, разбира се, по време на турнира всичко може да се случи. Това е добър отбор, добра нация и хората харесват подобни чудеса, защото не е изненадващо, когато фаворитите печелят. Да видим дали могат да стигнат до финала. Франция са добри и спечелиха Мондиал 2018, когато бяха млади. Сега са малко по-възрастни и са силни. Също така не съм изненадан, че Хърватия са на полуфинал, защото бяха финалисти на миналото Световно първенство. Но мисля, че вече е написано, който ще спечели и знаете кого имам предвид. Смятам, че Меси ще вдигне трофея за Аржентина”, коментира Ибрахимович пред репортери по време на лагера на Милан в Дубай.

Шведът също така коментира раздялата между бившия му клуб Манчестър Юнайтед и Кристиано Роналдо. “Мисля, че когато се случват такива неща, никога няма да разберем истинската история. Те казват това, което искат, а той казва това, което трябва, за да се защити. Също така и треньорът говори тези неща, за да се защитава. След това клубът отново казва такива неща. Аз обаче не съм такъв, бих ви казал какво наистина е станало. Но всички ние сме различни. Всеки внимава за своя имидж. За мен перфектният имидж е да бъдеш себе си. Няма да разберем истинската история”, добави 41-годишният ветеран.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация