Меси: Направихме го! Аржентина отново е на финал на Световно първенство!

07:43
Меси: Направихме го! Аржентина отново е на финал на Световно първенство!

Лионел Меси не не прикри емоциите си, след като Аржентина се класира на финала на Световното първенство. "Гаучосите" победиха Хърватия с 3:0, а капитанът им се отличи с гол и асистенция.


"Поискахме от хората да ни повярват, защото знаехме на какво сме способни. Тази група е луда. Направихме го. Чака ни още един финал. Аржентина отново е на финал на Световното. Ще се раздадем докрай във финала, за да спечелим купата", бяха първите думи на Меси след двубоя.


"Всичко, което преживяхме, беше невероятно. Ще играем в последния мач, както искахме. Много неща минаха през главата ми. Развълнуван съм да видя това. Наслаждаваме се от началото на Световното. Бяхме уверени, че тази група може да се справи и го направихме", допълни той.


"Наслаждавам се на всичко тук. Чувствам се добре, чувствам се силен, но правя големи жертви. Днес пристигнахме уморени, но играхме много сериозно, бяхме се подготвили отлично. Не е изненада, че хърватите играеха много с топката, защото имат отлични играчи", каза още Лео.


"Първият мач беше много труден, защото бяхме в серия от 36 срещи без загуба. Да започнем Световното по този начин беше изпитание. Групата отново показа колко е силна. Беше страшно уморително да играем всеки мач като финал. Изиграхме пет финала и успяхме да ги спечелим всички и се надяваме, че ще продължим и следващия мач", допълни капитанът на "гаучосите".


"Всичко, което постигнахме, го заслужихме. Това, което правим, е невероятно. Наслада е Аржентина отново да е на финал на световно първенство. Тази група, освен че е силна, е много интелигентна. Те знаят кога да трябва да държат топката, кога трябва да подадат, как да подхождат. Имаме и много добър треньорски щаб, който ни подготвя и ни подготвя по отличен начин", е мнението на Меси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация