Дешан: Опитът ще ни помогне, ще дадем всичко от себе си

16:36
Дешан: Опитът ще ни помогне, ще дадем всичко от себе си

"Нашият опит ще ни помогне. Наблюдаваме и анализираме играта на Аржентина, имаме точна информация за тях, но те могат и да излязат с различен състав утре. Ние също можем да направим това", коментира селекционерът на Франция Дидие Дешан преди утрешния финал на Световното първенство. Франция и Аржентина ще сложат точка на Мондиал 2022 в неделя от 17:00 часа.

"Знам, че много хора по света, може би дори някои французи се надяват Лионел Меси да спечели световната титла, но ние ще дадем всичко от себе си, за да постигнем нашата цел. Даваме всичко от себе си, за да сме добре подготвени за двубоя. Лионел Скалони също имаше трудности, те загубиха първия си мач, но все още са тук. Нямам конкретни притеснения за мача. Важно е да сме концентрирани и спокойни. Голямата цел е спечелим титлата", каза Дешан на днешната пресконференция.

Треньорът на "петлите" коментира и темата за вируса, който върлува във френския лагер. "Опитваме се да се справим с тази ситуация, не искам да навлизам в детайли. Бихме предпочели да нямаме този проблем, но правим всичко по силите си с медицинския щаб", сподели Дешан.

"Когато се изправяш срещу такъв играч, трябва да му отдадеш специално внимание, но Аржентина не е само Меси. Те имат силен отбор с много талантливи играчи. Имат младо поколение от играчи и всички те са отдадени на Меси, но ще се опитаме да намерим ключа към успеха". Това заяви капитанът на Франция Юго Лорис.

"В миналото сме доказали, че Франция постига успехи, благодарение на силни отборен дух. Опитваме се да черпим вдъхновение от това. В лагера ни има много добро усещане още от началото на турнира и няма причина това да не се види отново утре. Ще дадем всичко от себе си, въпреки всички обстоятелства. Мисля, че адреналинът и вълнението ще помогнат на всички да са достатъчно здрави, за да дадат всичко в тази последна битка", каза Лорис относно вируса, който върлува във френския лагер. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация