Скалони: Финалите не се играят, а се печелят

16:40
Скалони: Финалите не се играят, а се печелят

Наставникът на Аржентина Лионел Скалони заяви, че вече е наясно с всичко около своя тим, тактиката и как да спре Франция във финала на Световното първенство в Катар между двата тима. “Албиселесте” утре ще се изправят срещу “петлите”, като и за двата тима ще опитат да грабнат трета световна титла. 

“Взел съм решения по повод състава, още преди последната ни тренировка, дори ще разберете всичко преди играчите. Като оставим шегата настрана, и двете опции са възможни. Нашият стил на игра няма да ни промени, ще играем по начин, по който можем да причиним най-много проблеми на противника.

 Критиките не ме притесняват, приел съм ги още в момента, когато поех тази работа. Хората казват, че финалите не се играят, а се печелят и отчасти са прави. Но все пак трябва да играеш, за да спечелиш. Ние сме наясно как можем да нараним противника, анализирали сме ги. Аз съм на мястото, на което всеки аржентинец иска да бъде, изживявам мечтата и съм горд с това,” заяви Скалони. 

Сблъсъкът между Аржентина и Франция на финала на Световното първенство по футбол в Катар е утре от 17:00 българско време.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация