Босът на ПСЖ: Бих дал титлата и на Меси, и на Мбапе

16:48
Босът на ПСЖ: Бих дал титлата и на Меси, и на Мбапе

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи изрази задоволството си, че две от големите звезди на клуба Лионел Меси и Килиан Мбапе ще се изправят един срещу друг във финала на Световното първенство по футбол, пише агенция ДПА. Франция на Мбапе и Аржентина на Меси ще спорят за титлата на Мондиал 2022 в Катар в неделя следобед.

„Имаме двамата най-добри футболисти в света – Лео Меси и Килиан“, заяви Ал-Хелаифи пред френската телевизия RMC Sport. Той добави, че ще подкрепя националния тим на Франция, защото „моят клуб е френски“ и това е „моята втора страна“, но също така ще бъде щастлив, ако Меси най-после спечели световната титла с Аржентина. „Имам играч в състава на Аржентина – Меси. Това е неговото последно Световно първенство. Килиан е единственият футболист от Пари Сен Жерман, който игра два поредни финала. Това е прекрасно. Нямам търпение за финала, защото за мен ще бъде огромно удоволствие. Надявам се Франция да спечели, но Аржентина също направи добро Световно първенство, с Лео… Ако можех, щях да дам титлата и на двамата“, коментира още Насер Ал-Хелаифи. 

Той спомена и мароканския национал Ашраф Хакими, който по-късно днес ще играе с тима на своята страна срещу Хърватия в мача за третото място. Ал-Хелаифи отново изрази увереността си, че Меси ще поднови договора си с Пари Сен Жермен и след края на настоящия сезон. „Вярвам, че Лео иска да остане. Разбрали сме се да говорим след Мондиал 2022“, разкри президентът на френския шампион.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация