Очаквано! Никакви празненства за сребърните медали във Франция

07:44
Очаквано! Никакви празненства за сребърните медали във Франция

Във Франция приеха доста тежко загубата от Аржентина на финала на Световното първенство в Катар. Макар “петлите” да се представиха повече от достойно и да си тръгват със сребърните медали, в Париж нямат планове за организирани празненства с феновете при завръщането на отбора, пише football.fr.


Самолетът с националния отбор на Франция трябва да кацне на летище “Роази - Шарл дьо Гол” в 16:25 часа местно време (б.р. - 17:25 в България) в понеделник. На този етап обаче няма никакви планове за организирано посрещане на отбора. Футболистите ще бъдат пуснати в почивка веднага след пристигането на френска земя, като те ще имат кратка пауза, преди да се завърнат в клубовете си.


Отборът няма да бъде приет и от президента на Франция Еманюел Макрон в Елисейския дворец. Макар да е един от най-големите фенове на “петлите” и да подкрепи лично отбора на финала, Макрон има други задължения. Той първо ще направи традиционното посещение при френските войски за Коледа, а веднага след това има планирано посещение в Йордания.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация