Мбапе се отказа от почивка и веднага поднови тренировки

18:29
Мбапе се отказа от почивка и веднага поднови тренировки

Голмайсторът на Мондиала Килиан Мбапе отказа да се възползва от правото на почивка след изтощителния месец в Катар и още днес се завърна към тренировъчния процес на Пари Сен Жермен. От клуба разпространиха видео, на което се вижда как нападателят пристига за сутрешното занимание. 

Преди по-малко от 72 часа - в неделния следобед, Мбапе изкара изтощителни над 120 минути плюс последвали дузпи срещу Аржентина във финала в Лусаил.

На следващия ден беше полетът на тима обратно до Париж, последван от празненство с феновете на площад “Конкорд”. Реално само вчера Мбапе можеше да си отдъхне, като това съвпадна с 24-тия му рожден ден.

Вместо обаче да се възползва от възможността да си почине известно време, днес той веднага се отправи към базата на ПСЖ. За сравнение Неймар, който отпадна с Бразилия на 9 декември, все още не се е прибрал.

Френският първенец не почива по празниците, защото го очакват мачове от Лига 1 на 28 декември (Страсбург) и на самия 1 януари (Ланс). Предстои да видим дали Мбапе ще се включи в игра в още някой от тях. За този следобед тимът дори има насрочена контрола срещу втородивизионния Кювили-Руен, но Килиан не е в групата. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация