Успешната стратегия за спортни залагания

11:03
Успешната стратегия за спортни залагания

Да се правят пари от спортни залагания не е лесно и са необходими сериозни познания, за да се прави успешно и рискът да е сведен до минимум. С навлизането на интернет и сайтовете, залозите на живо от вкъщи са лесни и това блазни голяма част от хората, харесващи шума на парите, да си пробват късмета. Разбира се, има и много играещи и залагащи, които са станали професионалисти в областта на спортните залози и печелят добре. В тази статия ще се представят някои стратегии, които ще са от помощ на залагащите и ще ги направят по-добри играчи, които печелят повече. Ще се обърне внимание на основни стратегии при залаганията, подходящи за начинаещи, с помощта на които навлизането в тази материя да е по-лесно. Правенето на пари и изкарването на печалби от залаганията в спорта лежат на основни стратегии и съвети, които трябва да се осъзнаят, разберат и следват. Тези стратегии не са скрита тайна, но ще помогнат за печелене на пари при залози в спорта. Не се ли следват указанията и стратегиите, спортните букмейкърите започват да печелят.

Управление на парите

Преди да се започне със залагането е необходимо да се създаде т.н “банкова сметка”, това са реално парите, които човек може да си позволи да изгуби. Сумата в тази “банкова сметка” трябва да е за определен срок - седмица, месец, 6 месеца и т.н. Силно препоръчително е, даже задължително, никога да не се залагат пари, които не може да си позволи залагащият да изгуби. Най-добрата и разпространена стратегия при спортните залози е да залагате само от 1% до 5% от стойността на вашата “банкова сметка”. Добре е да се осъзнае и приеме отсега фактът, че загубите са неизменна част от играта, поради което е добре да се внимава и когато има загуби да не се правят опити за тяхното покриване с по-големи залози. Често срещана практика при загуба е залагащият да удвои или дори утрои следващия залог. Този начин на действие ще го доведе до загуба на много повече пари. Правилно е да се играе само с размера, който е определен в банковата сметка, и бавно и постепенно да се увеличава количеството пари в тази сметка.

Залагане на трезво

Въпреки че залагането в трезво състояние изглежда лесно постижимо, изненадващо е  колко много хората залагат на спорт, докато са употребили алкохол. Неслучайно и казината в Лас Вегас предлагат безплатни освежителни алкохолни напитки на играещите. Залозите, направени под алкохолно влияние, ще навредят и ще изкривят преценката на залагащия. Залози в нетрезво състояние не трябва да се правят, ако целта е да се печелят пари.

Залагане без емоции

В покера оставянето на емоциите да вземат връх се нарича “тилт”. Този тип залагане често води до лоши решения. Ако залагащият е ядосан, разстроен или притеснен от нещо странично или няколко поредни загуби, то той не трябва да прави повече залози. Най-добре е в този случай да направи разходка и почивка, за да избистри ума си и да се съсредоточи, преди да се върне към залагането.

Подготовка

Това е основен момент при спортните залагания. Винаги трябва да се прави проучване, преди да се прави спортен залог. Съобразяването с предчувствие или усет по време на залагане може да бъде краткосрочен позитив, но дългосрочно този подход няма да доведе до печалби. Трябва да се проучва и изучава всеки избор, за който ще се прави залог. Важно е да се преглеждат данните и статистиките, да се търсят тенденции, да се анализират минали игри, да се изучат системите за спортни залагания. Въобще, подготовката е нещо изключително важно във всеки един аспект при залагането. Колко по-подготвен е залагащият, толкова по-близо е той до успеха.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация