Мартинес увековечи триумфа на Аржентина с татуировка

17:48
Мартинес увековечи триумфа на Аржентина с татуировка

Вратарят на Аржентина Емилиано Мартинес сподели снимка на новата си татуировка на крака, посветена на триумфа на “гаучосите” в Световната купа.

Стражът на Астън Вила беше с основен принос за титлата, след като аржентинците надделяха в епичен финал срещу Франция с дузпи. Преди това вратарят имаше отлични изяви и на дузпите срещу Нидерландия.

Татуировката на Мартинес изобразява емблематичния трофей под три звезди, отбелязващи всеки от триумфите на Аржентина в състезанието, с фраза, която гласи: "Нека страстта ви води към славата".

Случайно или не, татусът е на същия крак на вратаря, с който той спаси чист гол на финала, когато френският нападател Рандал Коло Муани пропусна очи в очи със стража в последните минути на продълженията при резултат 3:3.

Подобна татуировка вече си направи и друг от аржентинските асове - Анхел ди Мария.

Емилиано Мартинес продължава да е в центъра на вниманието след противоречивите си изяви след награждаването за най-добър вратар на Мондиала и подигравките към звездата на Франция Килиан Мбапе. С тези си прояви той си навлече редица критики от други футболисти, треньори и фенове.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация