Извънредно: Кристиано подписа с Ал Насър

23:23
Извънредно: Кристиано подписа с Ал Насър

 

Ал Насър обяви официално привличането на суперзвездата Кристиано Роналдо.

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус подписа с клуба от Саудитска Арабия до юни 2025 година. Очаква се заплатата на нападателя да бъде около 75 милиона щатски долара на сезон!

"Пишем история. Това е трансфер, който не само ще вдъхнови нашия клуб да постигне дори по-големи успехи, но ще вдъхнови и нашата лига, нашата нация и нашите бъдещи поколения, момчета и момичета, да бъдат най-добрата версия на себе си. Добре дошъл, Кристиано в твоя нов дом Ал Насър", обявиха от клуба.

„Визията на Ал Насър е много вдъхновяваща и впечатляваща. Нямам търпение да изпитам изживея опит в друга лига и друга държава. Развълнувам съм да се присъединя към новите си съотборници възможно най-скоро“, бяха първите думи на Роналдо.

За последно Роналдо игра за Манчестър Юнайтед, но се раздели с "червените дяволи" по взаимно съгласие и нападателят стана свободен агент. Причината бе разрива в отношенията с мениджъра Ерик тен Хаг и с ръководството след скандалното интервю, което португалецът даде пред Пиърс Морган.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация