Появиха се бруталните показания на предполагаемата жертва на Алвеш

16:56
Появиха се бруталните показания на предполагаемата жертва на Алвеш

Нови подробности излязоха наяве около обвинението в изнасилване, заподозрян за което е бившият футболист на Барселона Дани Алвеш. Както е известно, в момента бразилецът е в ареста с мярка “задържане под стража”.

Предполагаемата жертва на Дани Алвеш разказва, че футболистът чрез сервитьор поканил нея и приятелките ѝ на ВИП маса в нощен клуб в Барселона. Алвеш изпратил сервитьора два пъти и те се съгласили да се присъединят към него на втория път.

Жената продължава да разказва, че футболистът е застанал зад нея и е започнал да ѝ говори разни неща, но тя не е разбрала нищо, тъй като вероятно са били на португалски. Тя разказва, че бразилецът я хванал здраво за ръката и я е слагал на пениса си, но тя се съпротивлявала на това няколко пъти.

След това Дани Алвеш настоял тя да го последва през врата, която водела към банята. По нейните думи футболистът я принудил да седне върху него, повалил я на пода, принудил я да му направи фелацио, на което тя активно се съпротивлявала, ударил я, вдигнал я от пода и проникнал в нея, докато не еякулирал.

"Съпротивлявах се, но той беше много по-силен от мен", обяснява младата жена за предполагаемото изнасилване, което е претърпяла на 30 декември в дискотеката.

Същевременно Дани Алвеш е разказал няколко версии за инцидента, докато жертвата винаги е имала една и съща. Първоначално Алвеш бе заявил, че не познава жената; след това променил версията си, че я е виждал, но нищо не се е случило; накрая казва, че случилото се е било по взаимно съгласие. Това, както и фактите, че живее в Мексико и  че между Испания и Бразилия  няма споразумение за екстрадиция,  вероятно са сред причините, заради които му е наложена най-тежката мярка за неотклонение. 

В нощния клуб има камери, които са записали как Дани Алвеш и жертвата влизат в банята. Те са били вътре в продължение на 15 минути. Доказателствата на този етап потвърждават показанията на жертвата и нямат сходство с нито едно от показанията на Дани Алвеш.

По време на предварителното изслушване стана ясно също, че футболистът е отговорил неправилно на въпроса на съдията за възнаграждението му в мексиканския клуб. Дани Алвеш заявил, че е прибирал по 30 хиляди евро на месец. В копието от договора, който беше предоставен на съдията обаче, следваше, че заплатата на играча е 300 000 евро на месец. Пумас е покривал тази сума на Алвеш с помощта на спонсори, но мексиканският тим вече прекрати контракта на обвинения в изнасилване футболист.

Присъдата, която може да бъде наложена на Дани Алвеш, ако бъде признат за виновен, варира от 4 до 12 години затвор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация