Локо София подписва с Мартин Райнов

08:33
Локо София подписва с Мартин Райнов

Локомотив (София) очаква халфа Мартин Райнов. На 12 януари полузащитникът стана свободен агент, след като приключи отношенията си с румънския Арджеш. Бившият футболист на Левски, Берое, Локомотив (Пловдив) и други е разговарял с ръководството на "железничарите", пише "Тема Спорт".


Райнов е обявил, че, ако не си намери нов отбор в чужбина ще подсили "червено-черните". Така той е гласен за заместник на напусналия в посока ниските нива на футбола в Полша Симеон Славчев.


30-годишният Райнов е получил обаждане и от Локомотив (Пловдив) наскоро, но преди да стане ясно, че трансферът на Пиер Зебли в Химки пропада. Така след оставането на Зебли "черно-белите" вече не виждали смисъл в неговото привличане, което на този етап няма да се осъществи.


В средата на терена Александър Томаш разчитал още на Петър Витанов, Георги Каракашев и младият Христо Иванов. В "Надежда" обаче били на мнение, че Райнов ще им свърши отлична работа, както Симеон Славчев, който дойде в Локо преди година.


Освен в румънския Арджеш, където премина през септември 2021 година, навън той носи още екипа на израелския Ашдод. Развитие се очаква през идната седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация