Головата машина Кристиано Роналдо отново заработи на пълни обороти

21:23
Головата машина Кристиано Роналдо отново заработи на пълни обороти

Кристиано Роналдо започна да къса мрежите и в Саудитска Арабия. В четвъртия си мач за Ал Насър Рияд португалската звезда отбеляза четири гола, а неговият тим победи Ал Уехда Мека с 4:0 в среща от първенството. Тази победа върна Ал-Насър на върха на класирането, като те имат и мач по-малко от втория Ал Шабаб.

Роналдо откри резултата в 21-ата минута, а след това вкара още веднъж в 40-ата минута, а след това добави още едно попадение в 53-ата минута, когато вкара от дузпа. Следващото му попадение дойде в 61-ата минута.

Първото му попадение бе юбилейно, тъй като бе гол номер 500 в кариерата му за първенство. Кристиано беше активен от самото начало, а неговите съотборници го търсеха при всяка възможности. При първия по-добър шанс негов удар бе блокиран, а негов изстрел от фал завърши в стената. В 18-ата минута Ал Уехда бе близо до гол, но Родригес нацели гредата.

В 21-ата минута Роналдо откри резултата. Той беше изведен отлично зад защитата и с удар по диагонала прати топката в левия долен ъгъл на вратаря. Попадението повиши още повече настроението на стадиона и това на португалеца. Той вкара отново в 40-ата минута, когато получи прекрасно подаване. Кристиано забави малко удара, но отново не остави шансове на стража.

Ал Насър продължи да доминира и след почивката и бързо стигна до трети гол. Съдията отсъди дузпа за игра с ръка на бранител на домакините. Нямаше съмнения кой ще застане зад топката. Роналдо бе точен от бялата точка и оформи своя първи хеттрик в Саудитска Арабия. Носителят на пет “Златни топки” не спря до тук и стигна до нов гол. В 61-ата минута той се откъсна напред. Вратарят отрази първия му изстрел, но топката се върна при Кристиано и този път той не сбърка.

До края Ал Уехда удари една греда, а в последните минути Роналдо имаш шанс да стреля от фал, но прати топката покрай вратата. Малко преди края капитанът на Ал Насър излезе на добра позиция, но този път реши да подава. Пасът обаче не бе добър, не се стигна до удар и самият португалец се ядоса от начина, по който отигра ситуацията. В добавеното време Кристиано имаше още един шанс. Той излезе сам срещу вратаря, но ъгълът беше малък и стражът успя да се справи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация