Кока: Вярвам в мексиканските футболисти и техния талант

15:13
Кока: Вярвам в мексиканските футболисти и техния талант

"Вярвам изключително много в мексиканските футболисти и техния талант", заяви Диего Кока, който бе представен като нов старши треньор на националния отбор на Мексико по футбол, заменяйки Херардо Мартино. „Талантът обаче не е достатъчен. Трябват още много неща за успеха и това е моята цел. Искам да бъда в един успешен отбор, който да може да се противопостави на всеки. Само небето е граница ца нас“, коментира още 51-годишният аржентински специалист, цитиран от агенция АП. 

Кока има дълга връзка с мексиканския футбол. Като футболист игра за Атлас, Веракрус и Керетаро в местното първенство, а по-късно води като наставник съставите на Атлас, Сантос, Тихуана и Нигрес. Треньорът се надява на по-добро представяне за Мексико на следващото Световно първенство през 2026 година, което ще се проведе в Северна Америка – в САЩ, Канада и Мексико

"Страхотно е да мечтаем за Мондиала и да направим хората щастливи, още повече, че първенството, ще се проведе тук", заяви Диего Кока. Директорът на националните отбори на Мексико Хайме Ордиалес коментира, че изборът на Кока е правилен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация