Кака се врече на Милан

13:34
Кака се врече на Милан
Суперзвездата на италианския Милан заяви, че никога няма да напусне отбора на "росонерите". Както е известно новите собственици на Манчестър Сити обявиха намерението си да привлекат бразилския плеймейкър, като предложат крупна сума пари на тима на Карло Анчелоти. Бразилският ас обаче опроверга всички слухове и намерения, който го свързват с напускане на "Джузепе Меаца".

През лятото Кака бе свързван и с преминаване в лондонския гранд Челси, като отново бяха заявявани солидни суми за евентуалния трансфер. Друг клуб, който иска да има в състава си бразилския футболист е Реал Мадрид.

"Първо беше Реал Мадрид, после Челси, а сега новата мода Манчестър Сити. Пазарът на футболисти се развива и има много оферти към мен, но аз никога няма да напусна Милан", заяви бразилската звезда.

В момента Кака лекува контузия на коляното си, но вероятно ще се завърне в игра за "росонерите" в Серия "А" в срещата с Генуа идната неделя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ekc_sl
07.10.2008 18:56

Един ден Кака' ще стане легенда на Милан

Jordy
10.09.2008 10:44

Играчите от неговият калибър имат толкова много пари, че им е все тая дали ще имат малко повече или ще си останат с тези. Та той сигурно и да иска няма кога и няма къде да изхарчи толкова пари.

sacred_heart
09.09.2008 15:28

Дано наистина е така. В този живот не всичко е пари, съществуват и неща като достойнство и вярност. Кака получава от Милан освен финансова изгода и много обич от привържениците. Вярвам, че това също е от голямо значение.

Mirone
09.09.2008 15:25

Кака - ти си НАЙ-ГОЛЕМИЯ
Писна ми по цял ден да чета,кой ще го купува и т.н.А пък Той иска да играе само в Милан,най-доброто за него