Кубрат Пулев стана баща на момченце

15:25
Кубрат Пулев стана баща на момченце

2023 година донесе неизмерима радост на Кубрат Пулев. Боксьорът стана баща на момченце! 

Един от най-големите спортисти на България избра запомнящо се име за своя наследник, кръсти го Спартак, пише bTV. Бебето се е родило на 2 февруари в болница "Шейново", а с появата му, домът и сърцето на Пулев вече са пълни. Преди да посрещне Спартак, Кубрат Пулев изпита щастието да стане татко за първи път на дъщеричка, която кръсти Христина. За нейната поява Кобрата съобщи в ефира на bTV дни преди края на на миналата година, когато гостува в Шоуто на Цитиридис. 

Спартак Пулев ще носи името на един от най-великите гладиатори в Римската империя – на тракиеца Спартак, за когото има сведения, че дори има български корени, защото е роден в Сандански. 

С избора на името Спартак пък Кубрат продължи традицията на баща си Венко, който дава на него и на брат му Тервел знакови имена на български ханове. Тервел, който има три момчета, кръсти и тримата на исторически личности, белязали родната история – Калоян, Аспарух и Самуил. 

Кланът на мъжете Пулеви вече е с един повече, защото към тях от 2 февруари насам стои горд и най-малкият, но най-дълго чаканият член – Спартак Кубрат Пулев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация