Томи Фюри: Отказвам се от бокса, ако не победя Джейк Пол

19:53
Томи Фюри: Отказвам се от бокса, ако не победя Джейк Пол

Боксьорът Томи Фюри изрази пълна увереност в победата преди двубоя си с Ютюб звездата Джейк Пол. Двамата ще се изправят един срещу друг в Саудитска Арабия на 26-ти февруари, а Фюри ще има подкрепата край ринга на по-големия си брат и световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри.

Мачът между Пол и Фюри на два пъти бе отлаган, но този път 26-годишният американец най-накрая за първи път ще се изправи срещу професионален боксьор, след като вече натрупа няколко победи над бивши ММА звезди. От своя страна 23-годишният Фюри е спечелил всичките си осем мача на професионалния ринг, но все още не е срещал сериозен съперник.

"Ако не го победя, сто процента се отказвам от бокса. Ако не мога да бия Джейк Пол, нямам място на ринга. Ако той ме нацели, най-вероятно просто ще се засмея. Удряли са ме боксьори в тежка категория, олимпийски шампиони, световни шампиони, така че какво може да ми направи едно малко хлапе от Дисни. Ще го оставя да ме удари, ще си вдигна ръцете и ще го оставя да ме удря като 5-годишно дете", заяви Фюри.

"Баща ми и Тайсън знаят какво ще се случи в мача, те знаят на какво съм способен, знаят какви са възможностите на съперника ми, така че ще се справя с него доста лесно", допълни британецът. "Цялото семейство ще бъде в Саудитска Арабия, Тайсън ще бъде там, всичките ми братя, всички сме един задружен отбор и сме готови да си свършим работата", каза още Фюри.

"Джейк Пол умее да говори, но когато се качи на ринга и усети вкуса на ръкавицата, когато започне да плюе кръв, нека видим колко си вярва тогава. Точно това ще се случи и нека видим дали тогава още ще вярва, че може да ме победи. Това е все едно аз да си мисля, че мога да скоча от Емпайър Стейт Билдинг и да оцелея. Най-вероятно всичко ще свърши в първия или втория рунд, най-късно в четвъртия", закани се Томи Фюри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация