ЦСКА чества 60 години от първата си титла

15:20
ЦСКА чества 60 години от първата си титла
Днес се проведе тържеството по случай 60-годишнината от първата шампионска титла на ЦСКА. Седем от футболистите от първият паметен отбор на "армейците" победил на финал Левски през 1948 година , които са между нас и продължават да ни радват бяха поздравени от председателят на Надзорния съвет на клуба Александър Томов. Както е известно тази година "червените" спечелиха 31-ата си титла на България, с което се утвърдиха като най-титулувания клуб в страната.

Това са д-р Стефан Божков, Нако Чакмаков (капитан на тима), Манол Манолов-Симулията, Димитър Цветков, Панко Георгиев, Асен Рангелов и Стойне Минев, който пропусна събитието поради здравословни проблеми. Легендите на ЦСКА -Димитър Пенев, Петър Жеков, Димитър Якимов и редица други също бяха на празника.

Клубът даде парични премии на своите легенди, както и книгата "Това е ЦСКА", чийто автори са настоящият старши-треньор на тима Димитър Пенев и Александър Манов.

Събитието бе уважено и от шефа на ПФЛ Валентин Михов, който също награди първите армейски шампиони с парична премия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Badto
09.09.2008 15:27

Наи великите Само ЦСКА цесекар се родих цскар сам сега и цскар ще си умра ЗАВИНАГИ ОТ ЦСКА и браво на Иван Иванов от златица тръгна от при джиджи а сега стигна до ЦСКА и националниа браво Ванка само тека